16 uurtjes in de auto maar wat een resultaat! Dirk, Rogier & ik (Niels) reisde afgelopen maand naar Belgrado voor WordCamp Europe. Hier hebben zo’n 2500 mensen die werken binnen de WordPress community zich verzameld om kennis te delen, hun product te vermarkten en inspiratie op te doen tijdens de lezingen die worden verzorgt. Wat een sfeer brengt dat met zich mee! Bij binnenkomst kwamen we al snel BlogVault tegen waar Dirk & Rogier een tijdje hebben geholpen om hun product aan voorbijgangers te promoten.

Aangezien dit mijn eerste keer WordCamp was en ik nog niet zo thuis ben in de WordPress community had ik me voorgenomen om zoveel mogelijk kennis op te doen, iets wat tijdens WordCamp nauwelijks moeite kost! Wat een vriendelijke community is dit, iedereen die ik het vroeg nam de tijd om mij vanalles uit te leggen of toe te lichten en al snel werden we uitgenodigd op een “afterparty” van Savvi. Iets wat leuk klinkt maar waar we de volgende dag een klein beetje spijt van hadden… 😉

Tijdens mijn 2 dagen WordCamp heb ik zoveel mogelijk informatie opgedaan over de WordPress community en daarbij zoveel mogelijk bedrijven gefilmd over wat ze nou precies doen. De beroemde “Elevator Pitch” of “10-Second pitch gingen sommige deelnemers wat beter af dan andere! Hierbij de reactie van WordCamp deelnemers: